Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ در ادامه به بررسی سبد پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن پرداخته شده است.

سبد پیشنهادی سرمایه‌گذاری میان‌مدت شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن

سهام شرکت لیزینگ صنعت و معدن با نماد «ولصنم» که ۲۰درصد از این پرتفو را به خود اختصاص داده به عنوان یکی از گزینه‌های پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولصنم در پایان معاملات هفته گذشته قیمت 3,400 ریالی را برای خود به ثبت رساند که در صورت تحقق پیش‌بینی صنعت و معدن در کوتاه مدت قیمت این سهم به ۴،۴۰۰ ریال خواهد رسید که به معنای بازدهی حدود ۳۰ درصدی است.

سهام شرکت معدنی املاح ایران که با نماد «شاملا» در بازار دوم بورس تهران معامله می‌شود دومین سهمی است که در سبد پیشنهادی هفتگی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن قرار گرفته است. شاملا که در پایان معاملات روز ۱۸ اسفند ماه، با قیمت 12,430ریال هفته را به پایان رسانده؛ هدف قیمتی ۱۷،۵۰۰ریالی و رشد حدود ۴۰درصدی را در میان‌مدت پیش‌روی خود می‌بیند. تقاضای ثابت برای محصول سدیم سولفات، تقسیم سود حداکثری در مجمع با سرمایه قدیم، افتتاح طرح سولفات پتاسیم در ماه اخیر و جهش سودآوری در سال آینده باعث شده تا این نماد ۱۵درصد از پرتفوی پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن را به خود اختصاص دهد.

سومین سهامی که در سبد پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن قرار دارد؛ سهام سیمان خاش با نماد «سخاش» است. رقابت های پیاپی برای محصول شرکت در بورس کالا و افزایش نرخ‌ها، ثبات هزینه‌ها، گازسوز شدن کارخانه و کاهش هزینه‌های شرکت، تقسیم سود حداکثری در مجمع پیشرو با سرمایه قبلی، مهم‌ترین دلایلی هستند که این سهام به سرمایه‌گذاران پیشنهاد شده است.

سبد پیشنهادی سرمایه‌گذاری بلندمدت شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن

شرکت فولاد هرمزگان جنوب با نماد بورسی «هرمز» سهم دیگری است که ۱۵درصد از این سبد پیشنهادی را به خود اختصاص داده است. براساس پیش‌بینی کارگزاری بانک صنعت و معدن، شاملا که در آخرین روز معاملاتی خود، قیمت 14,460ریالی را تجربه کرده، در بلند‌مدت قیمت ۲۲،۰۰۰ریال را هدف‌گذاری کرده است. در صورتی که شاملا به تارگت مورد نظر صنعت و معدن دست پیدا کند، سودی بالغ بر ۵۲درصد را عاید سهامدارانش خواهد کرد. افزایش قیمت اسلب در بازارهای جهانی، ثبات مقداری فروش، افزایش ظرفیت شرکت با طرح های زیرسقفی، مانده ارزی بالای شرکت از اصلی‌ترین دلایلی بوده که شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن این مجموعه را برای سرمایه‌گذاری بلندمدت در سبد پیشنهادی هفته آخر اسفند ‌ماه ۱۴۰۰ قرار داده است.

سهام شرکت نیروکلر که با نماد «شکلر» در بورس تهران معامله می‌شود دومین سهمی است که در سبد پیشنهادی بلندمدت شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن قرار گرفته است. شکلر که در پایان معاملات روز ۱۸ اسفند ماه، با قیمت 29,450ریال هفته را به پایان رسانده؛ هدف قیمتی ۵۰،۰۰۰ریالی و رشد بیش از ۷۰درصدی را در بلند‌مدت پیش‌روی خود می‌بیند. وضعیت مناسب شکلر که نشات گرفته از صعود قیمت جهانی سود کاستیک و ثبات هزینه‌ها بوده و باعث شده این نماد ۱۰درصد از پرتفوی پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن در بلندمدت را به خود اختصاص دهد.

شرکت تولیدات پتروشیمی قائد بصیر با نماد بورسی «شبصیر» سهم دیگری است که ۱۰درصد از این سبد پیشنهادی را شامل می‌شود. بر اساس پیش‌بینی کارگزاری بانک صنعت و معدن، شبصیر که در آخرین روز معاملاتی خود قیمت 100,500ریالی را تجربه کرده، در بلند‌مدت قیمت ۱۵۵،۰۰۰ریال را هدف‌ گرفته است. در صورتی که شبصیر به تارگت مورد نظر صنعت و معدن دست پیدا کند، سودی بالغ بر ۵۵درصد را عاید سهامدارانش خواهد کرد. چشم انداز مثبت سودآوری به دلیل اسپرد نرخ های داخلی شرکت و تقسیم سود حداکثری از اصلی‌ترین دلایلی بوده که شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن این مجموعه را برای سرمایه‌گذاری بلندمدت در سبد پیشنهادی هفته چهارم اسفند‌ماه ۱۴۰۰ قرار داده است.

سهام شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران که با نماد «شیران» در بازار اول بورس تهران معامله می‌شود آخرین سهمی است که در سبد پیشنهادی بلندمدت شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن قرار گرفته است. شیران که در پایان معاملات روز ۱۸اسفند ماه، با قیمت 17,630ریال هفته را به پایان رسانده؛ هدف قیمتی ۳۰،۰۰۰ریالی و رشد بیش از ۷۰درصدی را در بلند‌مدت پیش‌روی خود می‌بیند. وضعیت مناسب شیران که نشات گرفته از افزایش قیمت نفت و محصولات شرکت، موجودی انبار مناسب، تقسیم سود در مجمع پیشرو بوده و باعث شده این نماد ۱۵درصد از پرتفوی پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن در بلندمدت را به خود اختصاص دهد.

لازم به ذکر است این سبد پیشنهادی توسط شرکت مشاور سرمایه گذاری سهم‌آشنا، جهت بازنشر در اختیار اقتصاد آنلاین قرار گرفته و هرگونه سود و زیان، برعهده سرمایه‌گذار خواهد بود.

اخبار مرتبط ۱۶:۴۲:۱۱ سبد پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن برای سرمایه گذاری در بورس ۱۰:۰۳:۵۳ پرتفوی پیشنهادی شرکت فاینتک برای سرمایه‌ گذاری در بورس ۰۸:۵۹:۴۴ ابهام بورس زیر سایه نفت و برجام / بازار هفته آینده به کدام سو می رود؟ + فایل صوتی ۱۶:۳۰:۳۷ چشمک بورس به آینده ۱۶:۲۸:۳۴ بورس کالا میزبان داد و ستد ۱۴ کیلوگرم شمش طلا ۱۶:۳۸:۰۳ پیش بینی شاخص کل تا پایان سال ۱۴۰۰ + تحلیل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس اخبار بورس بورس امروز وضعیت بورس امروز وضعیت امروز بورس وضعیت بورس بازار بورس امروز شاخص بورس امروز اوضاع بورس امروز شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن پرتفوی پیشنهادی شرکت سبد پیشنهادی برای سرمایه گذاری پایان معاملات خود اختصاص بلند مدت اسفند ماه تقسیم سود سهام شرکت پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۷۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی